Szórakozás

Meg akarja ölni magát Michael Jackson gyilkosa

Conrad Murray képtelen elviselni, hogy bűnösnek találták, ezért egy percig sem akar tovább élni.

Conrad Murray bő egy hete a rácsok mögött várja végső ítéletét, amiért felelősnek találták Michael Jackson halálában. A bezártság pedig nem a lelkiismeretét élesztette fel, hanem előhozta szuicid hajlamait. A doktor ugyanis minden látogatójának, így a gyereke anyjának és az ügyvédeinek is azt szajkózza, hogy nem akar tovább élni. Képtelen felfogni és elviselni, hogy bűnösnek találták. Börtönbe pedig végképp nem szeretne élni, így az öngyilkosságon gondolkozik. Illetve egész pontosan tényként közölte, hogy végez magával.

Erre az eshetőségre azonban a Los Angeles-i Megyei Börtönben is fel vannak készülve. Éppen ezért az első perctől kezdve a létesítmény kórházában őrzik, mert sejtették, hogy önveszélyes gondolatai támadhatnak. A huszonnégy órás felügyelet mellett képtelenség, hogy kárt tegyen magában.

Ezért a megfigyelésért és egyáltalán a börtönbüntetésért Murray-nek még hálásnak is kéne lennie. Sokan ugyanis biztosak abban, ha kiengednék, egy fanatikus Jacko-rajongó bosszúból végezne vele. Vagyis addig van biztonságban, míg rácsok, drótkerítés és fegyveres őrök választják el Michael tisztelőitől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik