Szórakozás

Férje ölte meg a legendás színésznőt?

Ismét nyomoznak Natalie Wood halálának ügyében, mivel az új információk szerint férjének is köze lehetett a tragédiájához.

November végén lesz harminc éve, hogy Natalie Wood, egy átmulatott éjszaka után, rejtélyes körülmények között vízbe fulladt. Akkor balesetnek nyilvánították az esetet, mivel a baleset előtt a háromszoros Oscar-jelölt ivott és nyugtatókkal tömte tele magát. A hajó kapitánya azonban most új információkkal szolgált, melyek egészen más megvilágításba helyezik a történteket. Dennis Davern azt állítja, mielőtt Nat eltűnt, a férje, Robert Wagner, illetve a velük mulató Christopher Walken összevesztek Woodon. Majd Natalie és Robert kaptak össze a kabinjukban, ám hirtelen abbamaradt az üvöltözés.

A kapitány ekkor felment a fedélzetre, ahol Wagner közölte vele, nem találja a feleségét. Azt viszont nem engedte, hogy értesítsék a parti őrséget. Így Wood holttestére csak másnap találtak rá. A gyanús körülmények, és a színésznő testén található tucatnyi, ököl által okozott zúzódás ellenére nem merült fel a gyilkosság lehetősége. Most azonban végre pont kerülhet az egyik legrejtélyesebb hollywoodi haláleset végére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik