Szórakozás

Cáfol az RTL: nem rúgtunk ki senkit

Kolosi Péter a Hír24-nek elmondta, nem igaz, hogy menesztették a Csillag Születik zsűrijét. Egyelőre tárgyalnak az ítészek személyéről.

A Vasárnapi Blikk mai számában arról számolt be, hogy az RTL Klub lecseréli a Csillag születik teljes zsűrijét. A lap értesülései szerint a jövőre újrainduló tehetségkutatóban már nem kap helyet Hernádi Judit, Szirtes Tamás és Fáy Miklós sem. Egy, a csatornához közel álló forrás azt állította, azért válnak meg az ítészektől, mert a műsornak szüksége van a vérfrissítésre, emellett minden lehetséges fegyvert be kell vetniük a Megasztár hatodik szériájával támadó TV2 ellen. Az állítólagos cseréről a csatorna még magukat az érintetteket sem tájékoztatta, csak a tévéből értesültek arról, hogy lesz új Csillag születik – írta a lap.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Hír24-nek cáfolta a Blikk híresztelését. A tévés szakember elmondta, nem igaz, hogy kirúgták a zsűritagokat.

“Ennek az egésznek csupán annyi valóságtartalma van, hogy minden tehetségkutató műsor esetében az indulás előtt újragondoljuk, hogy ugyanazok vezetik-e majd a következő szériát, mint, akik az azt megelőző évben. Egyelőre arról döntöttünk, hogy a Csillag Születik műsorvezetői Ördög Nóra és Lilu lesznek, az ítészek személyéről azonban pillanatnyilag még nincs hivatalos álláspont. Egyébként is még korai lenne erről beszélni. Egy tavasszal induló műsor esetében novemberben még nem születik arról döntés, hogy kik foglalnak majd helyet a zsűriasztalnál” – mondta portálunknak Kolosi Péter, aki azt is cáfolta, hogy Hernádi, Szirtes és Fáy a sajtóból értesült volna az újabb szériáról.

“Mindegyikükkel beszéltünk személyesen, illetve telefonon, és elmondtuk, hogy jövőre újraindul a Csillag Születik” – tette hozzá a programigazgató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik