Szórakozás

Soha nem lesz vége a magyar valóságshow-nak? Elszólták magukat

Vajon kibírnának még néhány hónapot az ÖsszeEsküvők játékosai a Rezidencián? Nem tudni. Az azonban kiderült, Vája asszony három hónapra terevez.


Fotó: TV2

Különös beszélgetéseknek lehetnek fültanúi a TV2 ÖsszeEsküvők élő kamerás közvetítéseinek követői. Alekosz és édesanyja, Vája beköltözésével a szereplők kinti információkhoz juthattak, ugyanis úgy tűnik, az új szereplők nem tudják tartani a szájukat. Persze, van egy másik lehetőség is, a szándékos dezinformálás, amire a produkció készítői akár meg is kérhették a görögöt és mamáját.

A minap Vája asszony szólta el magát, vagy csak részegségében – hiszen fiához hasonlóan ő sem veti meg a konyakot – butaságokat beszélt. “Öt hétig, vagyis még három hónapig itt leszünk bent” – mondta. A játékosok nem firtatták a dolgot, de a szereplők internet előtt aggódó szülei fennakadtak a bizonyos mondaton, s ezt a  Hír24-nek többen jelezték is.

Vája arról is beszélt, hogy fiának nem jönnek be a Rezidencia lányai, ezért újakat rendelt. Egyesek szerint ez is alátámasztja a hosszabbítást, hiszen az elkövetkezendő néhány hétre már nem biztos, hogy érdemes játékost szerződtetni.

Természetesen megkérdeztük, az illetékeseket is. Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője elmondta, minden a tervezett menet szerint halad, a játékba való jelentkezésre való felhívás pedig még mindig él.

(A műsor a szerződések szerint december közepén ér véget.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik