Szórakozás

A ValóVilág sztárját alázta a magyar showman

Keményen ostorozta a villa összeférhetetlen lakóját a BeleValóVilágban Lovász László. A tévés kijelentette, nem tartja jó embernek VV Attilát.


Fotó: PRIZMA TV

Megszállott nézője lett a ValóVilág jelenlegi szériájának Lovász László. A híresség pontosan képben van a villa történéseit tekintve, így  az ott zajló eseményekből is naprakész. A minap a  BeleValóban látták vendégül a showmant, aki minden alkalmat megragadott, hogy Eszter istenítse,  Attilát pedig ostorozza.

Lovász László nem tagadja, kifejezetten rossz embernek tartja a villa összeférhetetlen figuráját. Meggyőződése, hogy a villalakónak még a metakommunikációja is arról árulkodik, hogy kiállhatatlan, taktikus figura. Azonban nemcsak a gesztusai kapcsán, hanem táncmozdulatai miatt is kritizálta Attilát a BeleValó vendége. Lovász László kijelentette, hogy a valóságshow szereplője úgy táncol, mintha egy doboz sertészsír csúszkálna a parketten.

A dumagépnek azonban még ez sem volt elég: a Gergőre tett megjegyzése miatt is bírálta Attilát. Lovász László szerint  teljesen inkorrekt volt, hogy a fiú sittesnek nevezte játékostársát. A tévés leszögezte, reméli, Attilát mihamarabb a villa falain kívül üdvözölheti.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik