Szórakozás

Kizárás szélén: ütött a villalakó

Molnár Boglárka

2011. 10. 29. 05:00

Ökölbe szorított kézzel suhintott játékostársa felé Shadi, aki kis híján be is talált az ütéssel.

Korábban a témában:

shadi (shadi)
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az elmúlt napokban két részre osztották a ValóVilág5 játékosait, így a kockás és a csíkos csapat megalapításával két részre szakadt az egyébként sem homogén villabanda. A Kinga és Attila által vezetett csapatoknak azonban nem csak a lakótéren kellett osztoznia, hanem egymással is harcot kellett vívniuk. Így egymást érték a logikai és ügyességi vetélkedők, melyeken az egymással farkasszemet néző csapattagok összemérhették erejüket. Az egyik feladat során – melyen az incidens történt – szőnyegen kellett araszolnia a két csapat játékosainak. A harc kezdetben kiegyenlítettnek tűnt, ám Attila, látva a másik csapat hirtelen meglódulását, cselhez folyamodott.

Az összeférhetetlen lakó esést színlelve lelépett a szőnyegről, s a mellette álló Shadira dőlt, melyre az ingerülten reagált. A két fiú között már régóta tart az ellenségeskedés, azonban Shadinál lassan ez a tettlegessé határát súrolja. Akárcsak most. Hiszen a feltörekvő kategóriában induló Shadi, kezét ökölbe szorítva suhintott Attila irányába, s csak a szerencsén – no meg némi önkontrollon – múlt, hogy az ütés nem talált be. Valóban nagy mázlija volt a villa ingerült lakójának, hiszen ha lakótársát megüti, szinte biztos a kizárás. Vajon meddig bírja még fizikai bántalmazás nélkül Shadi az összezártságot és Attila gátlástalan tetteit?

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.