Szórakozás

VV Cristofel: Leköpöm Pétert, ha kijön! – Nem tartja fairnek Veronikát

A Villa egykori kubai csődöre szerint felháborító, ahogy a valóságshow-veterán megpróbálja az ágyába csalogatni Veronikát. Azt mondja, nem hagyja megtorlás nélkül az „árulást".

VV Cristofelt – mióta kijött a Villából – szétszedik a rajongók. Állítása szerint naponta legalább 20 nő környékezi meg különböző ajánlatokkal, ám ő köszöni, nem kér a lepedőakrobatikákból, a szíve ugyanis továbbra is Veronikáért dobog. Azt mondja, nagyon fáj látnia, ahogy plasztikbomba szerelme VV Péterrel enyeleg, próbálta elfelejteni a lányt, de képtelen rá.

„Nagyon nem tartom fairnek, amit a Veronika művel. Élő adásban paskolgatja Péter fenekét és csókolgatja a nyakát. Nonszensz. Már a műsort sem merem nézni, mindennap félek, hogy mi vár rám. Ha kijön Péter, biztosan leköpöm. A barátom volt, közel állt a szívemhez, és erre ezt kapom” – panaszolta a Hír24-nek Cristofel, aki bár előszeretettel tetszeleg a megcsalt kedves szerepében, kiderült, ő sem teljesen ártatlan.

„Két lánnyal csókolóztam, mióta kiszabadultam a luxusbörtönből, de egyik sem volt komoly. Nevetséges majomparádé volt. A legfontosabb, hogy egyikükkel sem feküdtem le, tehát nem csaltam meg Veronikát. Csak azért menekültem ezeknek a lányoknak a karjaiba, mert el akartam felejteni az én kis butusomat” – magyarázza a maga sajátos módján Cristofel, aki bízva abban, hogy Veronika őt választja majd randipartnerének, gőzerővel készül a nagy találkozásra.

„Kondizom, levelet írok és egy hatalmas csomag ajándékkal készülök. El fogom mondani Veronikának, hogy elcsattant két csók, de nagyon remélem, hogy ezzel nem rontok el semmit. Nagyon szeretem őt, és meg kell értenie, hogy fáj, amit most csinál. Majd én felnyitom a szemét, és nem hagyom, hogy Péter tovább befolyásolja” – mondja határozottan a kubai szívtipró, akinek szerelmi drámája nagy valószínűséggel újabb fejezettel bővül majd, amint Veronika tudomást szerez a csókcsatákról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik