Szórakozás

VV Cristofel kitart Veronika mellett

Bár a villa fekete démonja már kimondta a szakítást, Cristofel ennek ellenére kitart a lány mellett. Rajongói oldalán szerelmét bizonygatja éjjel-nappal.

Amilyen gyorsan lobbant szerelemre a villa két lakója Veronika és Cristofel, olyan gyorsan kezd kialudni a kettőjük közötti szikra is. Kapcsolatuk akkor indult romlásnak, mikor a kubai csődörnek el kellett hagynia a ValóVilág villáját. A szilikonszájú lány azóta egyre csak bizonytalanságban tengeti mindennapjait. Sőt, mióta megtudta, hogy kedvese korábban Eszterre és Kingára is szemet vetett, teljesen elbizonytalanodott kapcsolatuk folytatását illetően. Ennek fényében – no meg Péter nyomására, aki egyre erőteljesebben nyomul a lánynál – Veronika a szakítás mellett döntött, s végleg lezárta Cristofellel való kapcsolatát.

A kubai csődör azonban mindezt vagy nem szeretné, vagy nem akarja tudomásul venni. Közösségi oldalán ugyanis továbbra is szerelmének lángolásáról ad tanúbizonyságot bejegyzéseivel. Cristofel rajongói oldalán többször is hangot adott annak, hogy félti párját Péter csábítási hadjáratától. Gyanúja nem alaptalan, hiszen a villa veteránja és Alekosz exe igazán közeli viszonyba kerültek az utóbbi időben. Mindezek ellenére Cristofel továbbra is kitart szerelme mellett, s reménykedik, hogy Veronika viszonozza majd érzelmeit, ha kiszabadul a luxusbörtön fogságából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik