Szórakozás

Mindenkit átver az RTL Klub sztárja? Elnémították a nőjét?

Meglehetősen furcsa dolgot fedeztünk fel VV Fecóval kapcsolatban. A villa Dumagépe állandóan szerelméről, Angéláról áradozik, ám felmerül a kérdés: létezik-e egyáltalán ez a nő?

Fecó Angélája lassan olyan, mint Columbo felesége. Hallunk ugyan róla, de még soha senki nem látta. Telefonszámunk is van hozzá, ám a készüléket sosem ő veszi fel, hanem a villalakó édesapja. Többször ígéretet kaptunk már rá, hogy végre beszélhetünk a titokzatos hölgyeménnyel, de aztán mindig közbejött valami, ami miatt mégsem tudott a telefonhoz jönni. Volt, hogy éppen sürgős vásárolnivalója akadt, vagy a gyerekekért kellett mennie, vagy éppen megbetegedett.

Létezik egyáltalán Angéla? Ha igen, akkor miért dugdossák a nyilvánosság elől? A Dumagép ismerősei arra tippelnek, hogy a villalakó rokonai félnek a botránytól. Vagyis attól, hogy Angéla esetleg olyasmit mond, ami árthat Fecónak. Ezért inkább nem engedik, hogy nyilatkozzon, sőt a „gondolatait” is ők tolmácsolják. De vajon meddig lehet ezt csinálni? Meddig tudják elnémítani Angélát?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik