Szórakozás

Élő adásban alázta kollégáját a TV2 nagy szájú sztárja

Kovi és Majka Alekosz italozási és csajozási képességeit méltatták az Esküdj!-ben. A műsorvezető és a görög kapcsolata azonban korábban nem volt zökkenőmentes. Közelebb hozhatja őket egymáshoz a közös munka? A következő hetekben kiderül.

Majka ezidáig nem volt Alekosznak rajongója. Az Esküdj! műsorvezetője a görög feleségkereső műsora idején szólt rosszat, ami Alek fülébe jutott. Az okostojás kijelentette, csalódott eddigi példaképében.
“Ha azért volt ez, mert a TV2-nél van, és gyalázni kell az RTL-t, akkor hülye megoldás. Ha találkozom vele, biztosan szóvá teszem a sérelmeimet. Ez már a legalja!” – nyilatkozta akkoriban.

Nos, a helyzet változott, a két híresség jelenleg nem csak egy csatornán, de egy és ugyanazon műsorban vállalt szerepet. Majka csípős beszólásai az eddigi játékosokat sem kímélték, és úgy tűnik, Alekosz is kedvenc céltáblája lesz a késő esti műsorban.

“Alekosz? Iszik. Hajdú már azóta fogja a fejét, mert egy másik költségvetést kellett csinálni a konyakra. De nem baj, ha hozza a számokat, mit számít” – cinkelte az egykori ózdi rapper a Rezidencia híres lakóját alkoholfogyasztási szokásai miatt.

Később Kovi segítségével Alek csajozási szokásait nevette ki. A pornóproducer elárulta, szexpózt nevezett el a görögről: “feküdj hanyatt és ne csinálj semmit”. Kovi és a műsorvezető hosszasan ecsetelték Alekosz Rezidencia-beli esélyeit, és közös agyalással arra jutottak, az új vőlegényjelölt valamelyik anyós mellett találhatná meg a boldogságot, hiszen köztudottan az idősebb nőket kedveli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik