Szórakozás

Ez durva: fajgyűlölet a ValóVilágban?

Shadi barátja úgy érzi, félig arab származása miatt közösítik ki a fiút a villalakók. A műsor kulisszái mögött dolgozók szerint viszont nincs fajgyűlölet a luxusbörtönben.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Bár nyíltan eddig senki nem tett megjegyzést Shadi származására, egyik barátja mégis úgy érzi, hátrányos megkülönböztetéstől szenved a fiatalember. A jó barát szerint ezt Shadi is érzékelheti, ugyanis rengeteget változott, mióta a műsorban szerepel. Korábban csak mosolygós dumagépként ismerték, ám újabban mindig szomorú és csendes. Bár Shadi nem depresszív alkat, ismerősei most mégis attól féltik, hogy az állandó bántások miatt pszichés problémái lesznek.

Származása mellett az is sokat ronthat Shadi helyzetén, hogy alacsony – állítja a barát, akinek meggyőződése, mindennek tetetjébe termete miatt is bánthatják még a fiút.

A ValóVilág kulisszái mögött is érdeklődtünk az állítólagos fajgyűlöletről. A műsor készítői szerint teljességgel kizárt, hogy a villában diszkrimináció lenne, bár természetesen azt ők is látják, hogy Shadit kevesen kedvelik a villalakók közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik