Szórakozás

Alekosz ágyba bújt Másával

A negyedik ÖsszeCsapáson bejött a papírforma, és hatalmas fölénnyel Mása küzdhet tovább az igaz szerelemért.

Tegnap este minden a forgatókönyv szerint alakult a TV2 ÖsszeEsküvők ÖsszeCsapásában, ahol Enikő mérkőzött meg Másával. Az, hogy ki megy vissza a Rezidenciára, tulajdonképpen már akkor eldőlt, amikor a vőlegényjelöltek az orosz lányt küldték “harcba”  Encivel. Ezt a szókimondó Niko meg is fogalmazta: “Enikő, veled szemben mindenki visszajönne” .

A sors fintora, a kétgyermekes anyuka hazugságából kovácsolt előnyt magának, holott néhány hete, amikor lebukott, hogy házas, felmerült, el kell hagynia a Rezidenciát. Azóta az is kiderül, Mása az egyik legerősebb játékos, így senki sem csodálkozott, hogy 76,6:23,4 arányban fölényesen győzedelmeskedett vetélytársa felett.

Nézői vélemények szerint Mása visszajutását az újonnan beköltözött Alekosz vonzalma is segítette: az orosz asszonyka és a görög hős csütörtökön este már együtt is aludtak a Rezidencián. Most, hogy Mása tovább játszhat, elkezdődtek a találgatások, hogy  a ValóVilág egykori Okostojása és az ÖsszeEsküvők botrányhősnője egymásra találnak-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik