Szórakozás

Prostinak nevezték az RTL Klub sztárját

Prostituáltnak nevezték tegnap este társai Veronikát és Seherezádét. A lányok ugyanis erotikus tánccal akarták levenni lábukról a fiúkat, hogy maximális pontot kapjanak a főztjükre.

Veronika és Seri terve be is jött. Bár ők azt mondták, az általuk készített ételek gyengén sikerültek, a fiúk ezzel nem értettek egyet. Attól meg végképp odáig voltak, hogy a lányok erotikus ajándékokkal kedveskedtek nekik. Seherezádé szexi táncot lejtett Csabának, Attilát pedig erotikus masszázsban részésítette Veronikával együtt.

Ez a kis játék azonban a többi lánynál kiverte a biztosítékot. Mindenféle prostinak elmondták vetélytársaikat és gusztustalannak nevezték a módszereiket. Ezzel szemben a fiúk annyira elégedettek voltak az estével, hogy maximális pontszámot adtak Veronikának és Seherezádénak.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!