Szórakozás

Meghízott a nagymellű magyar playmate? – Friss fotó

VV Dya nem bánja, hogy a ValóVilág játékában felszedett öt kilót. Azt mondja, a fölösleg elsősorban a popsijára és a combjára rakódott le. Mi nem látjuk a különbséget.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mi lesz most szegény playmate-el? Hogyan dolgozza majd fel, ezt a hihetetlen tragédiát, miszerint már nem 51, hanem 56 kiló? Azt már sikerült megoldania, hogy kicsi cicijei miatt ne érje méltánytalan megkülönböztetés, azokat ugyanis szilikonnal felturbóztatta. De vajon mit tesz majd a plusz kilókkal?
Szerencsére azt állítja, semmit. Még örül is annak, hogy 170 centis testalkatához és dús kebleihez most már nem egy csontsovány test párosul. Egyébként nem is érti, hogyan szaladtak fel rá a kilók, mert ő egyébként nem hízékony. Ezt a genetikának köszönheti – mondja Dya, aki láthatóan rácáfol a róla szóló pletykákra, miszerint butuska, hiszen ilyen idegen szavakat is ismer, mint a genetika. Azt egyébként, hogy tényleg sokat eszik, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a ValóVilág összefoglalóiban állandóan enni láttuk. Kérdés, vajon kordában tudja-e tartani súlyát, vagy tovább gömbölyödik…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik