Szórakozás

VV Zsófika lapátra tette a párját

A Valóvilág egykori naivája megelégelte párja állandó féltékenykedését, így kiadta a férfi útját.

Mióta Miss Rágógumi kitette a villából a lábát, megállás nélkül keresi a szerelmet. Először úgy tűnt, Istenes Bence az, akivel komolyabb viszonyba gabalyodott a szőkeség, ám Bence nem kért a kapcsolatból. Zsófika augusztusban egy üzletemberrel jött össze, ám most ennek a kapcsolatnak is vége – írja a Bors.

„Eléggé összetörtem. Sajnálom, hogy ez a kapcsolat sem sikerült. Már nagyon szeretném megtalálni a társam, de a volt párom mellett nem éreztem magam egyenrangúnak. Nem szeretem, ha irányítanak, ha beleszólnak az életembe. Ő pedig azt akarta, hogy változzak meg. Pedig ha igazán szeret valaki, akkor úgy szeret, ahogy vagyok. Ennek ellenére próbáltam megfelelni” – mesélte a Borsnak Zsófika, aki bízott benne, hogy ez a kapcsolat hosszú életű lesz. Ám párja állandó féltékenykedése kiverte nála a biztosítékot.

„Lehetséges, hogy féltékeny is volt, pedig nem adtam rá okot. Nem tetszett, hogy általában én engedtem, és azon is meglepődtem, hogy azóta nem is keres. Én biztos, hogy nem hívom fel” – mondta VV Zsófi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik