Szórakozás

VV Zsófika elbukta a pezsgőlány címet

A ValóVilág negyedik szériájából ismertté vált Zsófikának nem sikerült elnyernie a pezsgőlány címet.

Egy trendi budai szórakozóhely adott otthont annak a rendezvénynek, melyen megválasztották egy pezsgőmárka arcát is. Bár az esemény késő este vette kezdetét, ez senkit sem tartott vissza a kiruccanástól. A szórakozóhely előtt már hosszú sorban kígyóztak a partyarcok. El se tudtuk képzelni, miért kell perceket várnunk a bejutásra, ám a bent elénk táruló látvány mindent megmagyarázott. Iszonyatos tömeg, a levegőben gomolygó cigifüst és legalább harminc fok. Közel teltház fogadta az érkezőket.

Azonban túl sok időnk nem maradt, hogy a látottakat feldolgozzuk. Hiszen Lilu, az est háziasszonya megkezdte a pezsgőlány-jelöltek bemutatását. Úgy látszik, ahol a ValóVilág műsorvezetője felbukkan, ott mindig megtalálható néhány valóságshowból ismertté vált figura is. Így jelen volt Alekosz és kedvese, Betti is. Leginkább Alekosz párja miatt szegeződött minden tekintet a párosra, hiszen a Barbie-baba ruhakölteményében úgy festett, akár egy rózsaszín vattacukor. A görög csődört azonban csöppet sem zavarta, hogy kedves bájait alig takarta a retinaverő, falatnyi ruha.


Fotó: Hír24 / Rajnai László

Nem lovagja, hanem barátnői társaságában jelent meg Gigi, a NekedValó jelenlegi műsorvezetője. A ValóVilág előző szériájából ismertté vált táncos és modell, hófehér minijében, széles mosollyal az arcán előszeretettel pózolt a fotósok legnagyobb örömére. Mindeközben Lilu egymás után szólította a színpadra a pezsgőlány címre pályázó hölgyeket. A lányok pedig csak jöttek és jöttek, egymás után sütve el a két-három mondatos zsűrit meggyőző szövegeket. A monoton fel-levonulást nem várt meglepetés törte meg, hiszen a jelöltek között feltűnt a Rágógumi című szám előadója, Zsófika is. Úgy látszik, Miss Rágógumi még mindig tud meglepetést okozni. Zsófit láthattuk már UV-mentes barnulást reklámozni, perecet árulni és videóklipjében a rágógumizás rejtelmeiről dalolászni. A VV egykori naivája most elegáns fekete kisestélyiben lépett színpadra, abban a reményben, hogy megnyerheti a pezsgőlány címet. Azonban ez se jött össze a szőkeségnek, hiszen a Dammak Jázmin, Dukai Regina és Gesztesi Károly alkotta zsűri még a legjobb háromba se szavazta be a zeneipar szégyenfoltját, Zsófikát. A villa egykori lakóján nem látszott csalódottság, a három szerencsés nyertes viszont kicsattant az örömtől.


Fotó: Hír24 / Rajnai László

Éjfél magasságában a klubban már egy gombostűt sem lehetett leejteni, a szórakozóhely csurig telt vendégekkel.  Talán épp ez, a hely zsúfoltsága váltotta ki Varga Viktorból azt a reakciót, amelynek pillanatában sikerült megörökítenünk a Csillag születik egykori felfedezettjét. Viktor ugyanis nyelvét kiöltve, fintorgó arcot vágva pózolt Erdőhegyi Brigitta mellett. Míg Varga Viktor és Erdőhegyi Brigitta csak a fotó kedvéért álltak össze, addig a Non Stop formációból ismertté vált Kassai Zsolt és kedvese büszkén vállalták szerelmüket. A szájdobos és párja között szinte szikrázott a levegő, s minden mozdulatuk boldogságukról árulkodott. Azonban a pezsgő mennyiségével ellentétben a tömeg egyre csak nőtt, s mikor már lépni sem lehetett, – bár jól éreztük magunkat – inkább a távozás mellett döntöttünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik