Szórakozás

Esküvő a ValóVilág Villájában?

A luxusbörtönben fogadhat örök hűséget egymásnak VV Veronika és Cristofel, már ha a lány igent mond. Az RTL mindenesetre engedélyezte a villalagzit.

A kubai csődör azért tér vissza a villába, hogy meglágyítsa Veronika szívét. A szerelmét egy bátor tettel szeretné bizonyítani. Úgy döntött: feleségül veszi – számol be mai számában a Bors.

“Ha bemegyek, akkor el fogom ismerni, hogy meggondolatlan voltam. Tudom, ez kevésnek tűnik, de ehhez a szöveghez olyan arcot kell vágni, hogy elhiggye. Haragszik rám, de nem fog bántani, annál jobban szeret. Ha megbocsát, akkor szeretném nőül venni. Ott bent a villában” – mesélte a lapnak Cristofel.

A ValóVilág szerkesztői mindenben támogatják a szerelmespárt. A műsor kreatív producere szerint médiatörténelmi pillanat lehet az esküvő.

“Nem szexelni küldtük viszsza Cristofelt, hanem azért, mert elvarratlan szálak maradtak közte és Veronika között. Ha össze akarnak házasodni, mi abban is segítünk” – mondta Rubin Kristóf, aki hozzátette: Cristofel a játékban természetesen nem vehet részt, a fődíjért nem harcolhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik