Szórakozás

Váratlanul elhunyt a 44 éves sztár – A otthonában találtak rá

Mindössze negyvennégy esztendős korában, minden előjel nélkül elhunyt az egyik legsikeresebb rapper, Heavy D.

A hip-hop egyik legjelentősebb alakja távozott az élők sorából. Tegnap családja eszméletlenül találta Heavy D-t otthonában. Azonnal mentőt hívtak a negyvennégy éves legendához, aki a segítség megérkezésekor magához tért, és beszélt is az orvossal. Kórházba szállították, de pár perccel ezután váratlanul elhunyt. Idegenkezűségre, vagy öngyilkossági kísérletre utaló jelet nem találtak a rendőrök, így nem tudni egyelőre, hogy mi okozta a tragédiát.

A Dwight Arrington Myers néven született rapper a kilencvenes években lett a zeneipar meghatározó alakja. A Heavy D & the Boyz nevű formációval olyan klasszikusokat alkotott, mint a Now That We Found Love, ami mai napig a lemezlovasok egyik nagy kedvence. De neki köszönhetjük a rap és a pop első koalícióit, Michael Jackson Jam-jével, és Janet Jackson Alright-jával. Producerként olyan remekműveket jegyzett, mint Lenny Kravitz és Jay-Z közreműködése, a Guns & Roses. Illetve a legendás In Living Color című sorozat főcímdalát is ő szerezte.

A zenei pálya mellett színészként szintén szép sikereket ért el. Láthattuk többek közt a két Oscar-díjas Árvák hercegében, vagy Eddie Murphy és Martin Lawrence őrületében, az Életfogytigban. De feltűnt a Dr. Csontban, és a Különleges ügyosztályban is. Utolsó filmje, a Hogyan lopjunk felhőkarcolót pont a napokban került világszerte a mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik