Szórakozás

Exkluzív: megszólalt a kirúgott magyar híradós

Kumin Viktóriát megviselték a történtek, de most már köszöni szépen, jól van.

Mint arról beszámoltunk, szerkesztőségünk napok óta próbálta utolérni a népszerű híradóst, akit a közelmúltban távolítottak el az RTL Klubtól. Egyik telefonja napok óta néma volt, de mint megtudtuk, az a céges készüléke volt, amit le kellett adnia, amikor eljött a csatornától. Privát számán pedig hiába kerestük, nem értük el.

Hosszas próbálkozás után ma végül sikerrel jártunk. Kumin Viktória a Hír24-nek elmondta, a Halottak Napjára készült, és azért nem reagált ismeretlen hívásokra, mert családi körben, nyugodt körülmények között akart emlékezni szeretteiről.

Hozzátette: szüksége is volt a pihenésre, mert ugyan nem omlott össze, de nagyon megviselte, hogy megszűnt a munkája, amit nagyon szeretett, és hosszú éveken át szívvel-lélekkel csinált.

De aggodalomra nincs ok. A mosolygós műsorvezető elárulta: vannak ajánlatai, de egyelőre még pihen, és igyekszik a történtek jó oldalát nézni. Most kihasználja azt, hogy több időt tölthet kislányával és férjével, amire az elmúlt időben nem volt túl sok alkalma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik