Szórakozás

Exkluzív: titokban rúgták ki az RTL Klub műsorvezetőjét

Keleti Andrea is lekerül az RTL Klub képernyőjéről. Andrea a Hír24-nek azt mondta, nem tud arról, hogy tervei lennének vele a csatornának.

Amióta napvilágra került, hogy az RTL Klubnál több műsorvezető is lapátra került, folyamatos kérdés Keleti Andrea sorsa is. Míg arról szinte az első pillanatban tudni lehetett, mi lesz a többi Reggelis műsorvezetővel, addig a Szombat esti lázból megismert táncosnő sorsáról semmit nem árult el a csatorna. Folyamatosan ott volt a levegőben, hogy esetleg a megújult Csak csajok háziasszonyaként számítanak rá, de mára világossá vált, hogy erről szó sincs.

Andrea igencsak diszkréten beszél a kialakult helyzetről. Nem titkolja, hogy boldogan igent mondott volna, ha esetleg felajánlják neki, hogy időnként vezesse a Csak csajokat, de állítása szerint nem gyászol. Ráadásul neki eddig sem volt állandó műsorvezetői szerződése a csatornával, ahogy fogalmazott „beugró volt”. Az persze az RTL Klub elégedettségét jelzi a munkájával kapcsolatban, hogy az eredetileg csak tavaszra szóló megbízását aztán meghosszabbították. Ráadásul a nézők is nagyon kedvelték a mindig mosolygós hírességet. Mióta kiderült, hogy megszűnik a Reggeli, folyamatosan sajnálkozó rajongók szólítják le az utcán és tucatnyi e-mailt kap. A történtek ellenére Andrea hisz abban, hogy lesz még helye az RTL Klubon, ha mint műsorvezető már nem is számítanak rá. A hírességnek, mint táncosnak szerencsére a fő munkája, a tánciskola vezetése megmaradt, így legalább a mindennapi megélhetése nem került veszélybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik