Szórakozás

Stohl gyógyítója tagadja férfiakkal való viszonyát

Elhatárolja magát a melegtárskereső oldalon megjelent hidetéstől Krisztián atya, aki Stohl András lelki üdvéért is imádkozott már.

Mélységesen felháborodott Krisztián atya, aki Stohl Andárs lelki üdvéért is imádkozott már, s az elitéltet a börtönben is meglátogatta. Krisztián atyáról a minap egy meletárskereső oldalon lévő hirdetés került napvilágra. A férfi tagadja, hogy köze lenne a dologhoz –  írja a Bors.

” – A mai napig nem tudom, melyik oldalon jelent ez meg rólam, és soha nem volt kapcsolatom férfiakkal – tette egyértelművé lapunknak Krisztián. – Állítólag több mint egy éve került fel a nekem tulajdonított lap az oldalra, csak azt nem tudom, hogyan. Sem akkor, sem azóta nem volt nézeteltérésem senkivel, haragosaim nincsenek. Nem tudom, kinek az érdeke volt, hogy ilyen színben tüntessen fel, hogy ártson nekem. A lapon megtalálható kép is mélységesen felháborított, biztosan manipulálták. Beletapostak a becsületembe, de az életem ettől nem változhat meg. Rövidesen Szegeden, majd a debreceni börtönben is előadásokat tartok, és az Úr szolgálatában folytatom a küldetésemet. A gonosz mindig megbűnhődik, így az Úr akarata szerint lesz ez esetben is. Volt bennem harag, de megbocsátottam” – nyilatkozta a Borsnak a zarándok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik