Szórakozás

II. János Pál keresztjét kapta meg Stohl

Fordor Krisztián katolikus missziózarándok imádkozik Buci lelki üdvéért, nemrég meglátogatta a börtönben, hisz küldetésének érzi Stohl lelkének megmentését.

Az atya a Mokkában elárulta, korábbról már ismerte Stohlt, akiről úgy véli, missziója van itt a földön, méghozzá a kultúra átadása. Ami történt, az szerinte figyelmeztetés volt, és biztos benne, hogy a színész tanult a történtekből, és meg fog változni. Ajándékként egy rózsafüzért vitt a börtönbe, melyen egy II. János Pál által is használt kereszt függ.

“Nagyon merevnek láttam Andrást, a haját leborotválták, nem beszélt az érzéseiről. Jó lett volna, ha esetleg kettesben lehetünk, de két smasszer volt ott, a börtönlelkész és alezredes, tehát tulajdonképpen nem nagyon tudtunk beszélni. Én arra buzdítottam Andrást, hogy én mindenképpen imádkozom érte, és hogy ha lehet, akkor próbálja meg visszahelyezi magát a földi életbe. Mert az, hogy valakinek pénze van, egy dolog, de azt gondolom, hogy neki igen is itt van küldetése, missziója és neki kultúrát kell átadnia az embereknek. Elmondtam neki, hogy nagyon sajnálom, ami történt, de azt gondolom, hogy ez egy figyelmeztetés volt a számára, hogy most már elég, mert ez nem vezet jóra” – nyilatkozta a missziózarándok a Mokkában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik