Szórakozás

Pornófotók kerültek elő a ValóVilág játékosáról (+18)

Vera az Érzékeny lelkű nők kategóriájában indult, ám most kiderül, valójában egy bestia. A szókimondó lányról profi szexképek kerültek elő.


Fotó: Life.hu

Egy ideje a villalakók is furcsállják, hogyan indulhatott VV Vera az Érzékeny lelkű nők kategóriájában, hiszen a lány előszeretettel csábítja a pasikat, sőt, zokszó nélkül pucérkodik, ha éppen úgy hozza a helyzet. Nos, a játékosok kérdésére mától egyszerű a válasz: Vera egyáltalán nem érzékeny lelkű. Sőt, egyenesen gátlástalan – már, ha a múltját vizsgáljuk.

A mai nap folyamán kiderül, a rövid hajú lány korábban pornószínésznőként kereste a kenyérre valót. Vagyis csak próbálkozott, a producerek állítólag nem tartottak rá igényt hosszútávon… Már, ha valóban ő látható az ominózus képeken… Mert ezen a ponton természetesen következik egy kisebb csavar.

Vera anyukája a Life.hu érdeklődésére elmondta, kétli – mi mást tehetne? –, hogy lánya szerepel a felvételeken. Zsuzsa mama úgy véli, biztosan értesült volna csemetéje sötét múltjáról, hiszen együtt élnek… Nos, bár a képek a cáfolat ellenére árulkodónak tűnnek, bízuk benne, hogy az anyukának lesz igaza, és fatális véletlenről, illetve mindössze kísérteties hasonlóságról van szó. No, de Önök szerint mi az igazság? A képeken szereplő hölgy Vera, vagy “nemVera”? Véleményüket megírhatják kommentben! Izgatottan várjuk!

Az RTL Klubnál ezidáig nem tudtak az ominózus felvételek létezéséről. A Hír24-nek elmondták, először megvizsgálják, hogy valóban Vera látható-e a képeken, majd ezt követően hoznak döntést az ügyben. Arról, hogy a fotók létezése pontosan milyen szankciót vonhat maga után, egyelőre nem kívántak beszélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik