Szórakozás

Megszedi magát a kiesett VV-sztár

Hiába ölelgeti ezer szebbnél szebb lány, VV Cristofel állítja, az esze csak a Villán, a szíve pedig Veronikán jár.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A halloweenes hosszú hétvégén már a legutóbbi kiesőnek, Cristofelnek is beindult a nagyüzem. A kubai csődör az ország több szegletében is megmutatta testét. Igazi skalpvadász lévén nem indult csak úgy el, bulizni: eddig ugyanis busszal járt szórakozni, most azonban egy hófehér limuzin szállította a helyszínekre. Az első, amit megtanult, hogy ha forog a kamera, beszélni kell: a pitbull kiszabadult, és teleugatta a budapesti éjszakát.

A magyar Don Juan a Fókusznak elárulta, nem mondott le Veronikáról, mindent megtesz majd azért, hogy visszaszerezze a lányt. Szerinte kapcsolatuk mindig, minden körülmények között tökéletes. Éppen ezért Eszterrel is tisztázza majd a félreértést, amint lehetősége lesz rá, megmondja az ügyvédnőnek, hogy nem gondolta komolyan a fagyizás közben tett ajánlatot.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nagyon úgy tűnik, hogy a „pitbull” lelke még nem jött ki – ahogy ő hívja a Villát – a kupolából. Szerencsére nem kell sokáig küzdenie szerelme hiányával, hiszen Cristofel hamarosan újra beköltözik a luxusbörtönbe, igaz csak néhány alkalommal egy-egy órácskára. Erről a nézők döntöttek szerdán.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik