Szórakozás

Alkoholistává teheti a ValóVilág a fiatal játékost – aggódnak érte

VV Shadit hírbe hozták. Villatársai azt állítják, hogy a fiú egyre többet piál. Tény, hogy néhány napja mi is láthattuk, ahogy az asztal alá itta magát.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A 23 éves fiatalember alkoholista lenne, vagy csak a villalét hozza ki belőle a nem éppen előnyös oldalát? Ismerősei szerint az utóbbiról lehet szó, éppen ezért féltik is a villa Feltörekvőjét. Egyik barátja, Andrea döbbenten látja, hogyan változott át a mindig mosolygós fiú egy csendes és magányos harcossá. És ez érthető módon aggasztja a barátot.

Andrea állítja, Shadi nem alkoholista, bulikban sem az alkoholmámor jelenti számára a lazaságot. Maximum sörözni szokott, és még sosem látták olyan állapotban, mint néhány nappal ezelőtt a luxusbörtönben. A félig arab származású fiú akkor annyira berúgott, hogy szinte azt sem tudta, hol van. Andrea reméli, hogy Shadinál a pityókázás nem válik tendenciává, és nem így próbálja majd túlélni társai kiközösítését és utálatát.

Úgy véljük, nem véletlenül aggódnak Shadi ismerősei. Láthattunk már valóban csúnya dolgokat a ValóVilág játékában. Végignézhettük például, hogyan veszítheti el emberi mivoltát valaki a piálás miatt. Emlékezzünk csak VV Évára, aki rettentően ocsmányul tudott viselkedni, amikor ivott. Remélhetőleg Shadi nem alacsonyodik le erre a szintre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik