Szórakozás

Szexuálisan molesztálták az RTL Klub sztárját? Üt-ver és dühöng

A pszichológusok szerint VV Seherezádé szexuális félelmeinek hátterében komoly okok állhatnak. Hasonló esetekben nem ritka, hogy erőszakoskodtak a komplexusokkal küzdő lányokkal.

A ValóVilág szőke bombázóját is molesztálhatták? Saját szemünkkel láthatjuk, hogy Seherezádé egyre inkább tiltakozik ellene, hogy Gergővel intim viszonyba kerüljön. Ismerősei szerint ez nemcsak amiatt van, hogy nem akar kamerák előtt szexelni, hanem azért is, mert a börtönviselt fiú túl erőszakos vele. Ehhez pedig Sehi nincs hozzászokva.

A villalakó barátnőjének, Andreának felvetettük annak lehetőségét is, hogy Seherezádét esetleg korábban szexuálisan zaklathatták, ami miatt aztán komplexusai lettek. Andinak nincs tudomása ilyesmiről, szerinte senki nem erőszakolta meg vagy molesztálta barátnőjét. Gátlásossága hátterében inkább csak a tapasztalatlansága, és az ebből fakadó félelmei húzódnak. Sehi ugyanis eddig csak Claudióval szexelt, aki viszont szöges ellentéte volt Gergőnek. Rá nem volt jellemző a hajhúzás, durva szorítás, amit a villa macsója viszont rendszeresen alkalmaz, ha túlteng benne a férfiasság.

Barátai éppen ezért féltik Seherezádét, és egyáltalán nem pártolják villabeli románcát. Attól is tartanak, hogy a szőkeséget nagyon megviseli majd, ha Gergő dobja. Ilyen szituációban általában dühöng, üt és vág. Andi reméli, hogy barátnője a luxusbörtönben másképp vezeti majd le a feszültséget, és nem omlik össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik