Szórakozás

Végleg megbukhat az RTL Klub sztárja

VV Laci újra próbálkozik. Még el sem tudta adni a komáromi éttermét, máris diszkót nyitott. Sokan féltik az egykori villalakót a bukástól, és attól, hogy még több pénzt veszíthet vállalkozásával.

VV Laci továbbra is azt állítja, nem ment csődbe, sokkal inkább azért akar megszabadulni ingatlanjaitól, hogy elkerülje a végső anyagi összeomlást. A Hír24-nek elmondta, hiába hirdeti, áron alul sem tudja eladni sem az éttermét, sem a házát. Ám amíg ezekre vevőt talál, szeretne valamiből jövedelemre szert tenni. Bízik benne, hogy a szombaton megnyitott diszkója hoz annyit a konyhára, amiből tisztességesen megélhet. Laci ismét a vidéki szórakoztatóiparban keresi boldogulását, a diszkó Solymár határában van.

A ValóVilág dokija új vállalkozásával kapcsolatban persze bizakodó. Azt sem titkolja, hogy ezúttal óvatosabb duhajként viselkedik, mint korábban. Nem egyedül vágott bele a diszkó üzemeltetésbe, társai is vannak. Tulajdonképpen ő csak egy kisebb összeget fektetett be, ezúttal az “arcát”, vagyis az ismertségét tekintik nagyobb tőkének üzlettársai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik