Szórakozás

Alekosz teljesen rágerjedt VV Bocira

Alekosz, a Valóvilág előző szériájának nyertese éppen arra a hölgyre vetett szemet, aki egykori menyasszonya, Veronika esküdt ellensége.

Azt eddig is tudtuk, hogy Alekosznak szinte minden nő kedvére való, aki csak él és mozog. Láthattuk már pajkos pónival enyelegni, ahogy Veronikával is előszeretettel hentergett feleségkereső műsorában. Alekosz azóta a szöszi Bettivel került közelebbi kapcsolatba, akivel hónapok óta egy párt alkotnak. Ám a páros nem rejti véka alá, hogy kapcsolatuk nyitott, így mindkét fél szabadon vadászhat, és bonyolódhat másokkal is viszonyba. Úgy látszik Alekosz örömmel ki is használja ezt a szabadságot.

Az okostojás ugyanis a BeleValóban nyíltan vállalta, hogy a villa ügyvédnője mennyire megtetszett neki. Bár Eszter nem egy playmate, a görög tudálékoskodót ez egy cseppet sem zavarja. Ő ugyanis kifejezetten rajong az ügyvédnő Kisalföld méretű hátsójáért, ahogy sonkái is inkább lázba hozzák, mint lelombozzák. Így Alekosz még azt is a fejébe vette, hogy amint az ügyvédnő távozni kényszerül a villából, megkeresi, s randevúra invitálja. Vajon Alekosz csak egykori kedvesén, Veronikán szeretne ezzel a húzással bosszút állni, vagy tényleg bejön neki Eszter?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik