Szórakozás

Szexhimnusz lett a tinisztár dalából

Molnár Boglárka

2011. 11. 06. 13:00

Az ÖsszeEsküvőkben szereplő Niko és Ricsi a kádban töltött pásztorórák alatt Fluor egyik számára enyelegett.

Korábban a témában:

ricsi (ricsi)
Fotó: TV2

Furcsa módját választotta az egymásra hangolódásnak Niko és Ricsi, akik nemrég forró pillanatokat szereztek egymásnak a rezidencia fürdőkádjában. A fiatalok fürdőruhában vágtak neki a közös fürdőzésnek, ám a kádban ez sem tartotta őket vissza attól, hogy úgy simuljanak össze, mint borsó a héjával. Persze lehet, hogy a hirtelen jött vágy Fluor Tomi egyik szerzeményének is köszönhető. Az egymásba gabalyodott Niko és Ricsi ugyanis a tinisztár egyik kevésbé ismert muzsikáját választották intim együttlétük aláfestő zenéjének.

fluor (fluor)
Fotó: Kummer János

A szám – melynek már a címe is nyomdafestéket nem tűrő ‒ egy orális együttlét pillanatait foglalja dalba. A muzsika – már ha lehet annak nevezni – még Fluor korábbi munkásságának egyik gyöngyszeme. A dalszövegből azonban még ha szeretnénk se tudnánk idézni. Hiszen annak szinte minden sora nőket alázó, és káromkodásokkal vastagon tarkított. Úgy látszik a kádban egymásra találó szerelmeseket ez egy csöppet sem zavarta. Hiszen Niko és Ricsi eszeveszetten csápoltak és enyelegtek a durva szövegű rapmuzsikára, majd a zenére való tombolást követően élvezettel estek egymásnak.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.