Szórakozás

Elárulta szerelmét a TV2 sztárja

Hatalmas a kavarás az ÖsszeEsküvők Rezidenciáján. A péntek esti összecsapások már a kialakult párokat sem kímélik: két hete Niko Norbit, legutóbb pedig Csoki Zsanettet veszítette el.

Ember legyen a talpán, pontosabban néző, aki az állandó bonyodalmakat, és párcserét követni tudja. A szókimondó Niko volt az első, akinek párja nélkül kellett folytatnia a játékot. A lány, amikor megtudta a rossz hírt, sírt, zokogott, de Norbi szakító videoüzenete megerősítette abban, hogy folytatnia kell a játékot. Néhány napja taktikázásba is kezdett, és Mónika párját, Ricsit vitte randiszobára, ahol ittasan egymáséi lettek. A történteken nem csak Móni akadt ki, másnap reggel Nikót és Ricsit is lelkiismeret-furdalás gyötörte – legalábbis ezt mondták.

Érdekes információkkal érkezett Mónika édesanyja is a hétvégén a Rezidenciára: elmondta lányának, hogy exkedvese, Maki még mindig vár rá, és Ricsire is vár a Rezidencián kívül ex(?) barátnője.

Kérdés, Ricsi Nikóval vagy Mónikával alkot-e ezentúl egy párt.

Ám nem csak Móni, a legutóbb távozott Zsanett is kiakadt kedvese viselkedésén. A lány csak annyit kért Csokitól, ha ő esne ki, a fiú ne Enikőt vigye el Milánóba. Ircsi jófiúnak titulált fiacskája azonban nem hagyta magát befolyásolni, és a szőkeséggel utazott el. Csoki, aki eddig azt hangoztatta, hogy csak Zsani érdekli, hamar nyitott Enci felé is, és máris új párnak számítanak a Rezidencián.

Zsanett facebook-os oldalán ezek után arról írt, hogy a kinti életben nem tart igényt a fiú szerelmére.

A párok átrendeződése azonban még nem ért véget: a valóságshow szereplői még nem is tudják, hogy hamarosan új lakók érkeznek a Rezidenciára, ami alaposan átrendezheti a kialakult erőviszonyokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik