Szórakozás

Hajdú száműzi a TV2 műsorvezetőjét?

A hírek szerint a producer elégedetlen volt Mariann teljesítményével. A szőke műsorvezető helyére egyre gyakrabban lép majd Majka.

Egy hétre eltűnik a képernyőről Peller Mariann, akire a visszatérés után rá sem ismernek majd – közölte a pénteki ÖsszeCsapás során Till Attila. A Bors információi szerint azonban elsősorban nem Mariann külsejével, hanem a teljesítményével akadt gondja a csatornának, állítólag a fiatal műsorvezető nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A műsor producere, Hajdú Péter ezért tiltotta le a képernyőről. Úgy tudni, Mariann nagy átalakulása után sem tér vissza minden a régi kerékvágásba, azaz megritkítják a szőke műsorvezetőnő szerepléseit.Helyette a késő esti Esküdj! házigazdája, Majka brillírozik majd a képernyőn.

“Peller Mariann a pénteki ÖsszeCsapásban Tilla oldalán ismét látható lesz, Majka pedig nemcsak az Esküdj!-ben, hanem a napi ÖsszeFoglalóban is képernyőre kerül. Mariann ezzel együtt továbbra is műsorvezető a realityben” – mondta el a lapnak Hajdú.

“Nem kérdeztem, így nem is tudom az okát, de boldogan mondtam igent a felkérésre” – mesélte a váltás kapcsán Majka. “Az új feladatom sokkal kötöttebb, mint az eddigi, jobban oda kell figyelnem. Az adás előtt két órával már bent vagyok, olvasgatom az adásmenetet, tanulom a szövegemet, és a rendezővel mindent elpróbálunk” – tette hozzá az ózdi rapper.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik