Szórakozás

Óriási botrány a ValóVilágban

Ennyire undorító dolgot még nem láthattunk a ValóVilágban. A villalakók összevesztek a takarítás miatt, majd konyhai hulladékot öntöttek egymás ágyába.

Vera és Annamari nagyon csúnyán összevesztek. A furcsa lány azon rágott be, hogy Vera takarítani küldte. Ezt meg is tehette, hiszen tegnap ő volt a villamester. Ez azonban Annamarit nem izgatta, mint ahogyan a konyhában lévő szemétdomb sem. Erre a villamesternek teljesen elborult az agya és úgy határozott, megleckézteti a furcsa leányzót. Ezúttal azonban túl lőtt a célon.

A konyhai szemetesben lévő összes mocskot Annamari ágyába töltötte, ami még a többieknél is kiverte a biztosítékot. Egy emberként támadtak Verára, akinek visszavágásként szintén szemetet öntöttek a fekhelyére és minden ruháját összelisztezték. Egyedül Attila állt ki Vera mellett, akit ugyan elmebetegnek nevezett, de azt is kijelentette, támogatja ebben a harcban.

Aztán fordult a kocka és Annamari ellen fordult a többség. A lány ugyanis csúnyán provokálta Verát, még hozzá is ért a fejéhez, ami szinte egy ütéssel ért fel. Arra, hogy a bántalmazás tilos a villába és ez kizáráshoz vezet, a többiek nyomatékosan felhívták a furcsa lány figyelmét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik