Szórakozás

Rettenetesen megalázták az RTL Klub sztárját – Repülhet

VV Eszter kiakadt. Nem is csoda, hiszen a többiek porig alázták egy játékban. Ráadásul mivel ő a kiválasztott, lehet, hogy néhány napon belül el kell hagynia a villát.

Nem kímélik a villalakók az ügyvédnőt. Persze ezen nem lehet csodálkozni, hiszen Eszter maga tehet róla, hogy társai ennyire gyűlölik. Néhány nappal ezelőtt szinte tudomást sem vettek a létezéséről, de mióta kiderült, hogy flörtölt Cristofellel, kihúzta a gyufát a többieknél. Lépten nyomon megalázzák, ráadásul heten még a jelüket is rátették a kiválasztáskor.

Tegnap pedig egy játékban döngölték a földbe. A villalakók bábjátékban parodizálták ki az ügyvédnőt. Ebben előadták, hogyan akart szexelni a már kiszavazott kubai macsóval, és hogyan sértegette Verát a háta mögött. Eszter természetesen teljesen kiakadt, és ezt nem rejtette véka alá. De nem csak ő bukott ki, hanem Vera is, és emiatt össze is ugrott a villa jogászával. De vajon hogyan reagálnak majd a nézők Eszter egyre gyakoribb kiborulásaira? Megsajnálják, és bent tartják a játékban, vagy inkább hazaküldik? Néhány nap múlva ez is kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik