Szórakozás

Bunda a TV2 műsorában? Ircsi és Csoki távozott a Rezidenciáról

Kati mama és Marci térhetett vissza tegnap este a Rezidenciára a TV2 ÖsszeEsküvők műsorában.

Izgalmasnak ígérkezett az ÖsszeEsküvők tegnap esti összecsapása, amelyben Kati mama és Marci mérkőzött meg Ircsivel és Csokival. A nézői szavazatok alapján sokáig Csokiék vezettek, de a finisben a mókamester anya-fiú páros rengeteg szavazatot zsebelhetett be.

A nézők véleménye szerint igazságtalan volt a szerkesztők döntése, miszerint Marciék mellett Mása kampányolt – a lány meglepetésvendégként, Marci nevével a hasán érkezett a stúdióba -, míg Csokit a már kiesett Zsanett a földbe döngölte. Amíg Zsanett arról beszélt, mekkorát csalódott Csokiban, amikor a fiú Enikőt vitte MIlánónba, addig Mása megköszönte Kati mamáéknak, hogy mellette álltak. A kétgyermekes édesanya nyilatkozatán Marci mamája is elérzékenyedett, holott az utóbbi időben inkább nem volt közöttük felhőtlen a viszony.

Kati mama és Marián az utolsó percekben fordítottak az álláson, így ők térhettek vissza a Rezidenciára. Több néző szerint – ahogy az ilyenkor lenni szokott – bunda történt, de előbb-utóbb minden bizonnyal az Ircsi-Csoki rajongók is beletörődnek a megváltoztathatatlanba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik