Szórakozás

Közeli felvételeket készítettek a TV2 sztárjának hátsójáról élő adásban

Popsimustrát tartottak az ÖsszeEsküvők eddig kiesett lányai az Esküdj! kamerái előtt. Alexa, Zsanett és Csilla gátlások nélkül húzták fel szoknyájukat.

A saját bevallása szerint négy kilót hízott Csilla néhány másodpercig vonakodott, de aztán készséggel megvillantotta tangabugyis – szinte pucér – fenekét a kameráknak és a nézőknek. Majka nem tagadta, tetszik neki a lány, de Csilla hátsójának leplezetlen látványára nem volt kíváncsi, mondván, két hét múlva kisgyerekes apuka lesz.

A legdögösebbnek tartott exösszeesküvőt, Alexát nem volt könnyű kicsomagolni rafinált ruhájából, de a kitartó munka eredményeként az ő popsiját is pontozhatták a stúdió férfidolgozói. Amíg Csilla négy, addig Alexa öt pontot kapott.

A Rezidencia szépségkirálynője – aki facebookos oldalán is hangot adott annak, hogy kora ellenére ő a legszebb alakú nő a játékosok között –, Zsanett fenekét szintén öt ponttal jutalmazták, ami nem esett jól Csillának. Majka biztatására azonban a fekete hajú, valóban terebélyes hátsóval rendelkező lány újra bizonyíthatott, és ő is bezsebelhette a maximális pontot.

A fenékmustrába akaratán kívül – egy bejátszás erejéig – Niko is beszállt, és szintén öt pontot kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik