Szórakozás

Idegösszeomlás szélére került a magyar valóságshow-szereplő

Az ÖsszeEsküvők Nikójának és Ricsijének a pásztorórájától nem csak a szereplők, hanem az anyukák is kikészültek. A lány édesanyja a Hír24-nek vallott.

Ricsi és Niko együtt töltött éjszakájáról először a fiú mamája,  Éva szerzett tudomást. Sőt, hogy a helyzet még kínosabb és bizarrabb legyen, részleteket is láthatott a pásztorórából. Az édesanya szerint fia mindent elrontott. Éva, akit szemmel láthatóan megviseltek a történtek, sírva beszélt az ÖsszeEsküvők kamerái előtt a Ricsi-Niko „románcról”: „Bármit csinált, nem tudom, gondolt-e arra, hogy itt vagyok én is. Én nem tudok így élni, hogy nem ülnek velem egy asztalhoz, és lehet, hogy teljes joggal” – zokogta a vallomásszobában. Az aggódó édesanya azt is megjegyezte, fia már akkor is részeg volt, amikor elvonult Nikóval a randiszobára.


Niko
Fotó: TV2

Mónika édesanyja az Esküdj!-ben adott hangot felháborodásának, amikor megtudta, mit művelt lányával Ricsi. Az asszony már korábban figyelmeztette lányát, hogy a fiú  össze fogja törni a szívét, ami most be is bizonyosodott.  „Ricsi egy gerinctelen féreg, akit el kell taposni, hogy ne szaporodjon az ilyen ember – mondta a láthatóan indulatos anyuka. „Aki a hülye, az hülye, aki paraszt, az paraszt. Niko pedig egy hülye k.rva” – tette hozzá. Gyöngyi azt is megfogadta, hogy Mónikának – akit egy családi ügy miatt a jövő héten egy kis időre kivisz a Rezidenciáról  – mindent elmond Ricsi gusztustalan dolgairól. Az aggódó édesanya Ricsi mamájával szemben úgy véli, a hűtlen fiú nem volt ittas, de ha az lett volna, az sem lenne mentség.


Mónika
Fotó: TV2

Nikónak barátnője, Barbara kelt a védelmére Majka műsorában. A szőke lány úgy véli, ez a játék arról szól, amit Niko csinál, ám azt is hozzátette, a Rezidencia vadóca kint is elég szabados életet élt. Barbara azt is elmondta, azért sem sajnálja Mónit, mert a civil életben volt már közöttük nézeteltérés.


Ricsi
Fotó: TV2

Niko édesanyja a Hír24-nek nyilatkozott a látottakról. Az édesanya eddig csupán folyamatos konfliktusai és mértéktelen dohányzása miatt aggódott lányáért, de most nála is betelt a pohár. Mariann kérdésünkre elmondta, végtelenül elkeserítették a történtek, félti Nikót, arra pedig rá sem szánta magát, hogy megnézze gyermeke “produkcióját”, csupán azt látta, ami adásba került. Hozzátette, nagyon szeretne bemenni Nikóhoz, mert látja, nagyon rosszul érzi magát. Kíváncsiak voltunk arra is, vajon Mariann szerint a Norbival való szakításnak köze volt-e Niko könnyelmű viselkedéséhez. Az édesanya bevallotta, jelenleg ő sem tudja, mi jár Niko fejében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik