Szórakozás

Íme, a valóságshow lúzere – Porig alázták a játékost

Mónikát a beköltözés előtt baleset érte, aztán felejthetetlen Maki-ügye miatt kishíján kizárták a játékból. Most pedig állítólagos szerelme, Ricsi alázta porig.


Fotó: TV2

Csupán a nézők, no és az Esküdj! műsorvezetője szórakoznak jól Niko és Ricsi naturális románcán. Majka többször is hangot adott véleményének, miszerint a „galád páros” mennyire jól tette, amit tett, sőt azt is kijelentette, nem Ricsi, hanem Mónika a szánalomra méltó.

Majka késő esti műsorában a lány édesanyjával, Gyöngyivel beszélgetett Móni szerelmi életéről. Mint ismeretes a menyasszonyjelöltről a műsor elején kiderült, nem teljesen független, exbarátja, Maki még mindig vár rá. Móni akkoriban – többszöri nekifutásra és meglehetősen zavarosan – elhebegte-habogta, már nem szereti a fiút, kapcsolatuk pedig azért ért véget, mert Maki félrelépett, ami számára megbocsáthatatlan.

A Rezidencia lakói, aki akkor sunyinak bélyegezték Mónit, most szinte egytől-egyig a szőkeség mellé álltak. A csendes menyasszonyjelölt pedig még mindig nem érti, hogy tehetett ilyet vele az a fiú, aki állítólag szereti őt. A szőke lány napok óta szinte megállás nélkül sír, ám úgy tűnik, szépen lassan megbocsát Ricsinek. De vajon miért lett számára hirtelen megbocsátható a megbocsáthatatlan?

Mónikát a nézők közül sokan azzal vádolják, hogy nem a vőlegényjelöltre, hanem inkább annak pénzére pályázik –  amelyből majd kávézót nyitna – ezért is lép túl a történteken. Gyöngyi azonban nem így látja, és azt állítja, Ricsi nem annyira jómódú, mint azt hangoztatja, lánya pedig nem pénzéhes, ugyanis mindene megvan.

A lányáért aggódó édesanya szerint Móni nagy hibája, hogy csak akkor tud kilépni egy kapcsolatból, ha belekezd egy másikba, és sajnos most is ezt tette: Maki után rögtön jött a játék és Ricsi. Lehetséges, hogy pont ezt a gyengeségét, hogy képtelen férfi nélkül létezni, használják ki a férfiak, és élnek vissza bizalmával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik