Szórakozás

Halott ex-párja miatt csúfítja el magát a színésznő

Michelle Williams továbbra sem tudja elengedni Heath Ledgert, és emiatt olyan hajat hord, amit egyedül a színész kedvelt.

Januárban lesz négy éve, hogy Heath Ledger gyógyszer túladagolásban életét vesztette. A legendás színész pedig nemcsak a szakmában hagyott óriási űrt maga után, hanem egykori menyasszonya, Michelle Williams szívében is. Az Oscar-jelölt színésznő igazából egy cseppet sem tudta magát túltenni lánya apjának halálán, és a mai napig őt szereti. Mindez pedig a külsején is meglátszik. Michelle ugyanis ragaszkodik a rövid, fiús hajviseletéhez, ha éppen nem forgat. Ami gyakorlatilag senkinek sem tetszik, mivel sokkal jobban áll neki, ha hosszúak a loknijai, viszont Heath imádta, ha ilyen a frizurája, így az iránta való tiszteletből nem hajlandó lemondani róla. Még akkor sem, ha ezzel elriasztja magától a férfiakat.

Williams korábban is mesélt már arról, hogy Heath emléke nem hagyja nyugodni. Állítólag többször meglátogatta az Oscar-díjas zseni szelleme éjszakánként. Valamint sokszor azt veszi észre, hogy Ledger közös lányukon, Matildán keresztül üzen neki. Szóval egyértelmű, hogy képtelen elengedni egykori szerelmét, és talán soha nem is fogja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik