Kultúra

Bepánikolt a Marilyn Monroe-filmtől a főszereplő

Legszívesebben elszökött volna a My Week with Marilyn című film forgatásáról a Marilyn Monroe-t alakító Michelle Williams.

Kapcsolódó cikkek

A 31 éves színésznő azt mondja, a munka első néhány napján a szerep miatt akkora nyomás nehezedett rá, hogy úgy érezte, folyamatos szabadesésben van. „Rettenetesen féltem – nyilatkozta Williams. – Talán két nap telt el, amikor szóltam, hogy vegyék el az útlevelemet, mert fennáll a veszélye, hogy elszököm. Legszívesebben vonatra szálltam volna, hogy leléphessek a fenébe, annyira rémisztő volt az egész.”

A színésznő egyébként nem egyik pillanatról a másikra ijedt meg attól, hogy el kellett játszania a szexszimbólumot: amikor Simon Curtis rendező személyesen felajánlotta neki a szerepet, nem mondott igent, hanem azt kérte, hogy hallgassák meg, mert mindkét félnek látnia kell, menni fog-e neki az alakítás. Félelmei pedig még most, a munka végeztével is kitartanak, ugyanis soha nem tartott még ennyire premiertől. „Életemben nem rágtam még ennyire a körmömet amiatt, hogy mit gondolnak majd az emberek egy filmemről” – nyilatkozta a sztár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik