Szórakozás

Elképesztő összeg: 1 milliárdot keres évente a magyar híresség

Nem tagadta a focista, hogy évi 1 milliárd forintot keres az Anzsi Mahacskala labdarúgó-csapatában. Így ő a legjobban kereső magyar sportoló.

Kocsi sofőrrel, luxusfizetés, lakás, plusz fizetett hazautak repülővel – többek között ezeket kapja Dzsudzsák Balázs új klubjától, a dagesztáni Anzsi Mahacskalától. Fizetése állítólag évi egymilliárd forintnak megfelelő euró, de a pontos összeget sem ő, sem csapattársai nem árulhatják el – számolt be a Fókusz.

A Dagesztánba igazolt játékos rekordáron, 14 millió euróért kelt el, klubváltása és napi 2,7 milliós állítólagos gázsija idén nyáron óriási port kavart. A holland bajnokságból az orosz bajnokságba vezető úton a balszélső vételára meghétszerződött. Fizetése pedig néhány év alatt akár a milliárdosok klubjába is emelheti őt.

A válogatott szélső az orosz bajnokság mérkőzéseit közvetítő Prizma TV-nek adott interjújában azt mondta, rosszul esett neki, hogy mikor az Anzsihoz igazolt, sokan kritizálták döntését.

“Ha egy magyar játékos, x millió összegért külföldre igazol, és ezzel Magyarország jelen pillanatban legdrágább futballistája, az miért rossz? Ez az egyik dolog, amit nem tudtam még a mai napig megérteni, hogy ezért miért kell szidni valakit?!” – nyilatkozta Dzsudzsák.

A magyar játékos mindenkit megnyugtatott, a hiedelmekkel ellentétben teljes a biztonság a csapat körül, nyugodt körülmények között játsszák a meccseket az egyébként fegyveres konfliktusoktól sújtott dagesztáni fővárosban.

“Tengerpart mellett lakunk, egy nagyon szép hotelben. A focipálya is rendben van, ki lett cserélve a gyepszőnyeg, az öltöző szintén szuper. A stadion régi, de 2-3 éven belül tervezi a tulaj, hogy egy nagyon komoly és minden igényt kielégítő edzőközpontot, hotel- és szállodaláncot, valamint stadiont épít. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy jó helyen vagyok” – árulta el a nyírlugosi születésű futballsztár.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik