Szórakozás

Hazudott Zimány Linda? Brutális részletekről tálaltak ki a barátok

Zimány Linda tagadja, hogy szakítottak Dzsudzsák Balázzsal, a hozzá közel álló ismerősök azonban megerősítették, véget ért a kapcsolat.

Mint arról korábban beszámoltunk, az RTL Klub Csak csajok című reggeli műsorában szerdán Zimány Linda tagadta, hogy búcsút intettek egymásnak Dzsudzsákkal, ismerősök a Bors című napilapnak megerősítették: véget ért a szerelem.

Az álompár kapcsolata állítólag már régóta nem volt az igazi. A gondok akkor kezdődtek, amikor Balázs az Anzsi Mahacskalához igazolt, és Moszkvába költözött.

A napilap úgy tudja, a focista már korábban is megpróbált szakítani, mert megunta a problémákat, de végül mindig adott egy újabb és újabb esélyt a folytatásra. A gondokat jelentő távolságot a pár gyakran úgy igyekezett áthidalni, hogy Balázs magánrepülőt bérelt Lindának (sőt nemrég egy luxusautóval is meglepte), hogy minél hamarabb együtt lehessenek, ám egy idő után már ez sem jelentett megoldást. Dzsudzsák a finnek elleni Eb-selejtező előtt éjszakába nyúló vitát folytatott a modellel, de már nem sikerült megmenteni a kapcsolatukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik