Szórakozás

Zimány Linda élő adásban beszélt a szakításukról

Felröppent a hír miszerint véget ért Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs szerelme. A fotómodell azonban élő adásban utasította vissza a rosszmájú feltételezést.

Bombaként robbant a hír, miszerint hosszas huzavona után leáldozott Zimány Linda és focista kedvese, Dzsuzsák Balázs szerelmének. Eddig mindenki az okokat találgatta, ám Linda az RTL Klub Reggeli című műsorában ma cáfolta magát a szíktás tényét is. A szőke fotómodell elismerte, hogy a távkapcsolat valóban próbára teszi szerelmüket, azonban hangsúlyozta: párja és közte minden a legnagyobb rendben van. Igaz, az Oroszországba igazolt kedvesét a távolság miatt mindössze két-három hetente látja, a ritka találkozások ellenére szerelmük továbbra is lángol.

Többen jelzésértékűnek vették, hogy Linda nem követte párját Oroszországba, azonban a fotómodell ennek okát is tisztázta a reggeli műsorban. Linda hangsúlyozta, kedvesétől azért marad távol, mert intenzíven készül a diplomamunkájára. Így amíg ő Magyarországon készül a jogi pályára, Balázs is teljes erővel fókuszálhat a futballra. Linda persze elismerte, nem könnyű a távkapcsolatot menedzselni. A fotómodell azonban bizakodó, s úgy véli, szerelmük minden nehézséget legyőz. Vajon tényleg így lesz?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik