Szórakozás

Kiborult az RTL Klub sztárjának édesanyja

Nem csak a villalakóknak nehéz bent. Szeretteiknek kint ugyanúgy állni kell a sarat, amikor a családtagjaik körüli perpatvarokkal szembesülnek. Seherezádé édesanyját például a villalakó barátnői támogatják.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A lány barátnőitől tudjuk, hogy az asszonyt nagyon megviselte a Seherezádé körüli hercehurca. Leginkább akkor látták kiborulva, amikor gyermeke exe, Claudió mindenféle rágalmakat kezdett terjeszteni a lányról. Többek között azt, hogy erotikus fotók készültek róla. A legjobb barátai azonban ígéretet tettek Seherezádénak, hogy vigyáznak mamájára, amíg ő távol van, és ezt be is tartják. Naponta felhívják, és próbálják lelkileg megerősíteni, nehogy végleg összeomoljon. Ha ők sem lennének, félő, hogy az asszony belebetegedne az állandó stresszbe.

VV Cristofel édesanyja már megnyugodhatott, ugyanis a napokban hazatért a fia. Mint ahogyan arról korábban a Hír24 beszámolt, a kubai macsó anyukája a megszokottnál is szorosabb kapcsolatban van gyermekével, és nagyon sokat sírt fia távolléte miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik