Szórakozás

“Végre megölhettelek!” – búcsúzott Liptaitól a producer

Egy fejre állt autóban töltötte az utolsó forgatási napját Liptai Claudia.

Csütörtök délelőtt hatalmas robaj rázta fel a Pilisi Parkerdőgazdaságot. Hangos csattanással borult fel egy fekete kocsi. A gomolygó füstoszlop mögül a törött ablakon át Liptai Claudia vérben ázó alakja rajzolódott ki. A karambol pillanatában szerencsére nem a színésznő ült a volánnál, hanem egy kaszkadőr, hiszen a fent leírt jelenet a Jóban Rosszban forgatásán történt. Azon a forgatáson, amely Liptai Claudia számára egyben a búcsút is jelentette – írja a Bors című napilap.

A színésznőt állítólag megviselte a karambolos autó látványa, a frissen összetört kocsiba kellett ugyanis bemásznia.

“Az utolsó jelenete valóban tragikus lesz, egy nagyon durva autóbalesettel íródik ki Alexa karaktere, de hogy mi lesz a végkimenetele a dolognak, azt nem árulhatom el” – mondta a lapnak Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.

A Liptai által megformált karakter a baleset következtében kómába esik, így bár kiírták a sorozatból, a visszatérés lehetősége adott.

„Végre megölhettelek! További sok sikert, remélem, jó döntést hoztál. Szeretünk, és találd meg a boldogságot, amit megérdemelsz” – búcsúzott a producer a színésznőtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik