Szórakozás

Megbélyegezheti Liptait a kártya-ügy

Súlyos presztízsveszteséget szenvedett el Claudia, aki ellen vádat emelt az ügyészség, amiért halott édesanyja rokkantkártyájával parkolt.

Mint arról korábban beszámoltunk, közokirat-hamisítás miatt vádat emelt a Budapesti VI. és VII. kerületi Ügyészség Liptai Claudia ellen. A vádirat szerint a színész-műsorvezetőt április 13-án kapták el, amikor Budapesten, a VI. kerületben egy mozgáskorlátozott ember parkolási igazolványát használta. Az ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását kéri a bíróságtól.

Liptai ügyvédje értetlenül áll a vádemelés előtt, a Bors című napilapnak elárulta, nincs kidolgozott védelmi stratégiája.A jogi képviselő szerint az nem elég bizonyító erejű, hogy fénykép készült a kocsiról, amin tisztán kivehető az autó és a rokkantkártya is.

Ami viszont biztos, hogy Claudia sokkal többet kockáztat egy egyszerű pénzbüntetésnél. Egész karrierjét megbélyegezheti a kártyaügy. Réz András esztéta szerint presztízsvesztést okozhat Liptainak, hogy vádat emeltek ellene.

“A presztízsvesztés abban jelentkezhet, hogy a döntéshozók nyilván mérlegelnek, amikor alkalmaznak valakit. Akinek sok magánéleti balhéja és különféle okirat-hamisítási ügye volt, az nem biztos, hogy szerencsés választás, mert a színdarab vagy a tévéműsor kommunikációját súlyosan befolyásolhatja” – nyilatkozta a lapnak a szakember.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik