Szórakozás

Kirúgták a tehetségkutatóból a TV2-es kedvencet

Kevesen tudják, hogy a Cseke Katinka egykor énekesi álmokat dédelgetett. Egy, az interneten felbukkant videofelvétel tanúsága szerint a színésznő évekkel ezelőtt a Megasztárba is jelentkezett.


Fotó: TV2

Bevállalós nő Cseke Katinka. A színésznő túl a harmadik ikszen, kisgyermekes édesanyaként és ismert színésznőként jelentkezett a TV2 Megasztárjának harmadik szériájába. Katinka – bár a döntőbe nem jutott be – szép eredményt ért el, tizenegyezer jelentkezőből a legjobb ötven közé került.

“Prózai szakon végeztem a Színművészeti Egyetemen, de játszottam már zenés darabban. Ennek ellenére a kedvenceim nem a musicalek és operettek, hanem Deák Bill Gyula és Hobo” – mesélte akkoriban bemutatkozó kisfilmjében a színésznő, aki azt is hozzátette, tudja, a Megasztár a fiatalok műsora, de bízik bennem, hogy egy édesanyának is jut hely benne.

Katinka élete rengeteget változott a Megasztárba való jelentkezése óta. Akkoriban még nem ismerte az egész ország, ám boldog házasságban élt: „a két szerelmem a férjem és a gyerekem, ők az én biztonságom” – mesélte. Most néhány év múlva férje már a múlté, viszont Bodolai Böbe szerepe hatalmas népszerűséget hozott számára.

Katinkát  a Hír24 arról kérdezte, sok év után, sikerei csúcsán miként emlékszik vissza erre az időszakra. “Szolnokon játszottam akkoriban, és szinte egyáltalán nem voltam ismert. Amikor a Megasztárba jelentkeztem, nem a kamaszokkal szerettem volna felvenni a versenyt, de úgy éreztem, be vagyok zárva, és meg kell mutatnom magam. Akkoriban sok zenés darab készült, és szerettem volna, ha a Megasztár-által felfigyelnek rám. Nem tudom, a televíziónak köszönhettem-e, de utána szerződtettek a Ruttkai Éva Színházhoz, Gárdos Péter pedig filmszerepet ajánlott. A film sajnos nem készült el” – mesélte a Jóban Rosszban sztárja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik