Szórakozás

Béranya hordja ki a műsorvezető gyermekét?

Steiner Kristóf és szerelme azt tervezik, hogy egy nagyon közeli barátjuk hordja majd ki a babát, egyfajta dajkaanyaként.

Egy hónappal ezelőtt az egyik bulvármagazin hasábjain jelent meg a hír, miszerint a VIVA Tv egykori műsorvezetője, a homoszexualitását nyíltan vállaló Kristóf és szerelme, Matan közös gyereket vállalnának. Persze ez nem ilyen egyszerű, a pár az elmúlt időszakban külföldön élt, ám az egyneműek házasságát sem Magyarországon, sem Matan szülőhazájában, Izraelben, sem közös, választott otthonukban, Angliában nem ismeri el a törvény. Ezért sem tudnak gyereket örökbe fogadni. A pár ennek ellenére tervez babát, de béranyaság helyett „finomabban” fogalmaznak: azon gondolkodnak, hogy egy nagyon közeli barátjuk hordja majd ki a csöppséget, egyfajta dajkaanyaként – de még nem most. Kristóf azt mondja, egyelőre csak esélylatolgatásról van szó, nem erőltetnek semmit, az életre bízzák, hogy lesz-e gyermekük vagy sem.

„Nem egyszerű a dolog, de hát hiszünk abban, hogy ha az élet úgy látja, hogy mi érettek vagyunk arra, hogy szülők legyünk, akkor ez meg fog történni” – árulta el a TV2 Aktív című műsorában a Music Plus zenei csatorna műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik