Szórakozás

Gondoltad volna? Már ennyi idős Várkonyi Andrea

A 37 éves Várkonyi Andrea külsejét sok húszéves megirigyelné. A feltűnő szépsége híradós végre elárulta a fiatalsága titkát.


Fotó: TV2

Várkonyi Andi nemrég homokórával pózolt egy magazin kedvéért. A lap vezető cikke ugyanis a kortalan szépség témáját tárgyalja, és próbálta a sztárok titkát megfejteni. A műsorvezető elmondta, hogy fiatalos külseje ellenére nincs semmilyen fiatalító trükkje.

„Persze, jó lenne most mindenféle praktikákat mesélni, de nincs ilyen. Azt gondolom, hogy a genetikának köszönhetem, hogy olyan vagyok, amilyen” – nyilatkozta az Aktívnak a babaszépségű híradós.

A Tények műsorvezetője egyébként úgy tartja, hogy igazságtalan, de szépség igenis sok előnyhöz hozzásegítheti az embert az életben. Elmondta, tart az öregedéstől, különösen a „kontyos, süteményt sütő, ősz néni” korszaktól, ennek ellenére egyáltalán nem híve a plasztikáztatásnak.

„Az öregedés egy olyan téma, amiről nem szeretek beszélni, amit hárítok. Nem az a célom, hogy mindig húszévesnek nézek ki, de igen, az öregedéstől tartok! (…) Sem a mellplasztikának, sem a ráncfelvarrásnak nem vagyok a híve! De lehet, hogy harminc év múlva, ha úgy alakul az életem, alávetem magam. De most még nem így gondolom” – vallotta be Várkonyi Andi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik