Szórakozás

Új arc a képernyőn: szívtipró a TV2 új sztárja

Szívtelen üzletember érkezett a Csillagvirág Klinikára. Hétfőn este került képernyőre Laklóth Aladár, aki egy szívműtétre váró, érzelemmentes üzletembert alakít.

A színész, aki sok magyar sorozatban szerepelt már, elmondta: először érzett egy kicsi lámpalázat az új stáb és az új feladat miatt, ám hamar megnyugodott, mikor látta, hogy mennyi az ismerős arc. Az összeszokott, profi stábbal könnyű volt dolgozni, annál nehezebb volt a karakter megformálása.

„A színészek általában az érzelmeikkel domborítják ki a karaktert, ezt most nem lehetett, mivel az üzletember, akit alakítok, egy teljesen érzelemmentes figura. Csak a munkája, az üzlet érdekli, egy nagyon precíz ember. Fura volt ilyen karaktert játszani, mert a való életben ez távol áll tőlem, érzelmes embernek tartom magam” – mondta el Laklóth Aladár, aki azt is hozzátette: reméli, hogy sikeresen vette az akadályt, de ennek eldöntését a közönségre bízza.

A színész szinte mindegyik magyar sorozatban szerepelt már, a Jóban Rosszban történetében december közepéig lesz látható minden hétköznap este Debrői Gábor szerepében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik