Szórakozás

Kórházban kötöttek ki a TV2 valóságshow-hősei

Norbi és Ildi alig hogy elhagyta a Rezidenciát, mehetett is a kórházba.

Az ÖsszeEsküvők első kieső anya-fia párosa a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén tudta meg, hogy Norbi édesapja balesetet szenvedett.

Az első kieső anyósjelölt és fia Norbi éppen csak elhagyta a Rezidenciát, amikor megtudták, hogy Ildi férje, Zoltán kórházban van. Hajdú Péter stúdiójában értesültek a hírről, amit Norbi testvére, Edina közölt telefonon.

“Sajnos váratlan baleset történt, de ne ijedj meg anya és Norbi te se! Apa játékos-edző, volt egy focimeccsük és sajnos a mentő bevitte a kórházba, mert részleges bokaszalag-szakadása van. A vizsgálatok még most is folynak” – mondta Edina, aki túl sokat nem tudott édesapja állapotáról, hiszen őt is egy közeli barát értesítette.

A meglepetés így sajnos nem sikerült, ugyanis Zoltánt is behívták volna a Frizbi felvételére, ahol találkozhatott volna szeretteivel. Így azonban Ildi és Norbi első útja nem haza, hanem a kórházba vezetett a felvétel után.

“Sokszor mondtam a férjemnek, hogy ennyi idősen ne próbálkozzon már a focival, de egyszerűen nem tudom lebeszélni. Állandóan vagy meghúzódik, vagy lesérül, vagy összezúzva jön haza a meccsről, de nem tudom neki megmagyarázni, hogy 50 évesen már nem a pályára való. De neki ez az élete, reméljük, hogy nincs semmi komolyabb baj” – mondta kissé kétségbeesetten Ildi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik